Siirry sisältöön

Palvelut

Tilitrio hoitaa yrityksesi kirjanpidon, palkanlaskennan ja tilinpäätösten laatimisen.

Käytämme Visma Fivaldi -ohjelmistoa, joka on asiakaskohtaisesti räätälöitävissä oleva kokonaisuus: muokkaamme kirjanpidosta ja muista palveluista juuri sinun yrityksellesi sopivan paketin. Ohjelmistoon voidaan myös lisätä asiakkaiden käytettävissä olevat osto- ja myyntireskontraosiot sekä sähköinen tiliotteiden käsittely.

Olemme erikoistuneet esiintyjien, yhtyeiden ja taiteilijoiden tilinhoitoon – tutustu tarkemmin palveluihimme!

Kirjanpito hoituu joustavasti ja kustomoidusti yrityksesi mukaan. Toteutamme kirjanpidon kuukausi-, neljännesvuosi- tai vuosisyklillä yrityksesi tarpeiden mukaan.

Kirjanpitoaineiston voi toimittaa perinteisesti paperisena tai hyödyntäen sähköisiä palveluita. Ostokuittien toimittaminen hoituu kätevästi esimerkiksi eTasku-sovelluksella, josta tiedot saadaan nopeasti ja kätevästi siirrettyä kirjanpitoon. Myyntien raportointi voidaan sopia asiakkaan tarpeiden ja käytössä olevan käytännön mukaan.

Saat kirjanpidon kausiraportit ja lähetettyjen ilmoitusten kopiot toimitettuna sopimuksen mukaan. Kirjanpidon ammattilaisina voimme tarvittaessa raporttien ohessa tehdä huomioita ja antaa neuvoja. Voimme myös konsultoida uusia yrittäjiä yrityksen perustamisen talousasioissa.

Taloyhtiöt

Teemme vuosikirjanpitoa pienille asunto-osakeyhtiöille. Voimme myös tarvittaessa suorittaa toiminnantarkastukset yhteistyökumppanin välityksellä.

Tarjoamme täysin stressitöntä palkkapalvelua: palkkatietoilmoitukset ja erillisilmoitukset lähtevät tulorekisteriin ilman ylimääräisiä toimenpiteitä!

Fivaldi-ohjelmistolla palkanlaskenta hoituu näppärästi ja tiedot siirtyvät kirjanpitoon automaattisesti ilman ulkoisten ohjelmistojen käyttöä. Asiakkaan käytössä olevasta aikaseurantajärjestelmästä riippuen myös palkka-aineistot voidaan siirtää ohjelmaan sähköisesti.

Tilikauden päätteeksi teemme yrityksellesi tilinpäätöksen kirjanpitolain vaatimusten mukaisesti. Valmistelemme tilinpäätöksen tietojen mukaan tehtävän kauden tuloveroilmoituksen ja lähetämme sen verottajalle sähköisen asiointipalvelun kautta.

Tilintarkastus onnistuu tarvittaessa yhteistyökumppanimme kautta. Vaihtoehtoisesti asiakas voi valita tarkastajan itse, jolloin tarvittavien materiaalien toimituksesta sovitaan erikseen.

Esiintyjille, yhtyeille ja taiteilijoille

Bändien, esiintyjien ja taitelijoiden laskutus sujuu mutkattomasti aputoiminimellämme OsuMusa. Meidän kauttamme laskutat kätevästi satunnaiset tai toistuvat keikat sekä muut tapahtumat. Palkat tilitetään asiakkaalle palkanlaskennan kautta. Muut tulot sekä niiden tilitykset hoidetaan tapauskohtaisesti.